Vava Tuki

Vaaran Vaeltajien tuki ry on Vaaran Vaeltajien vanhempainyhdistys. Se tukee lippukunnan toimintaa mm. keräämällä varoja järjestämällä teatteri-iltoja sekä myöntämällä stipendejä ja tukia vavalaisille ja Vaaran Vaeltajille. Suurin tukiyhdistyksen yksittäinen aikaansaannos on Vavakan rakentaminen, joka hoidettiin pääasiassa talkoovoimin vanhempien toimesta.

Yhdistyksen PJ on Marika Lappi, vavatuki(a)gmail.com Marikalta voi kysellä VaVa Tuen toiminnasta. Kaikki ovat tervetulleet mukaan toimintaan, ja uusia jäseniä kaivataan!

Jäseneksi liittyminen

Vanhemmat voivat liittyä jäseniksi maksamalla jäsenmaksun, joka on 10 euroa/henkilö ja ilmoittamalla yhdistyksen PJ:lle Marika Lappi vavatuki(a)gmail.com halustaan liittyä yhdistykseen. Jäsenmaksun voi suorittaa VaVa Tuen tilille FI10 1478 5000 0509 14 . Kirjoita viestikenttään nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Yhdistyksen hallitus päättää jäsenten hyväksymisestä.

Huom! Maksamalla et sitoudu osallistumaan tapahtumiin, mutta tuet yhdistyksen toimintaa ja varmistat tiedon saamisen. Pelkkä jäsenyys on jo merkittävä tuen osoitus lapsesi harrastukselle. Tapahtumia on muutamia vuodessa, samoin tukiyhdistyksen kokouksia.

VaVa Tuen säännöt

VaVa Tuen säännöt voit lukea täältä!

VaVa Tuen yhteystiedot ja pankkitili

Sähköposti: vavatuki(a)gmail.com

Y-tunnus: 1471929-4

Tukiyhdistyksen virallinen nimi:
Partiolippukunta Vaaran Vaeltajien Tuki ry

Tukiyhdistyksen pankkitili (esim. jäsenmaksut):
FI10 1478 5000 0509 14

Scroll to Top