Kämpän esittely ja varaaminen

Vavakka on oman lippukuntamme ahkerassa käytössä, mutta vapaita vuoroja löytyy yleensä myös ulkopuolisille.

Kämppämme sijaitsee Espoon Siikajärvellä, Nuuksion kansallispuiston rajalla osoitteessa Suopursuntie 11. Kämpän koordinaatit ovat N: 60.29783, E: 24.52489.

Vavakka nauttii suosiota myös muiden lippukuntien ja partioryhmien joukossa, joten oma vuoro kannattaa varata hyvissä ajoin.

Esittely

Vavakka on varustelultaan partiokämppien parhaimmistoa. Vavakka pähkinänkuoressa:

Sähköt, lämmitys ja vesi
Vavakalla on sähköt ja sähkölämmitys. Oleskeluhuonetta voi lämmittää myös takalla. Vettä saa käsikäyttöisestä pumppukaivosta, joka on noin 10 metrin päässä kämpästä.

Nukkumapaikat
Vavakalle mahtuu nukkumaan noin 20 henkilöä melko leveästi ja Vavakalla on myös 20 patjaa. Tiivistämällä Vavakalla voi nukkua jonkin verran enemmänkin väkeä.

Sauna
Saunassa on puulämmiteinen kiuas ja pata.

Keittiö
Vavakalla on runsaasti keittiötarvikkeita ja astioita eikä omia tarvitse tuoda. Astiasto on noin 30 hengelle. Keittiössä on jääkaappi-pakastin, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, uuni ja liesi. 

Wi-Fi, valkokangas, videotykki ja stereot
Vavakalla on 4G WiFi-yhteys. Oleskeluhuoneessa on valkokangas ja videotykki (HDMI- ja VGA-liittimillä) sekä bluetooth-kaiutin.

Pihapiiri
Kämpän pihassa on hyvin tilaa toiminnalle ja nuotiopaikka. Kämpällä on myös lipputanko ja Suomen lippu. Kämpän pihassa voi myös yöpyä teltassa tai laavussa siihen varatulla alueella (katso kämppäohjeesta tarkemmin tai kysy kämppävastaavalta).

Vessat
Kämpällä on kaksi ulkovessaa.

Muuta
Vavakka sijaitsee Nuuksion kansallispuiston rajalla ja ulkoilumahdollisuudet ovat hyvät. Mustalammelle on matkaa reilu kilometri.

Tutustumiskierros

Tutustumiskierros esittelee Vavakan kattavasti kuvien kera.

Kämppävuoron varaaminen

Kämppävuoron varaaminen:

1) Katso vuorolistasta sopiva vapaa vuoro.

 • Vuorolistaan on merkitty vain viikonloput, mutta myös arkipäiviä voi varata.
 • Puolikasta viikonloppua (vain pe-la tai la-su) ei voi varata, ellei jotain tiettyä viikonloppua olla vuorolistaan jo valmiiksi puolitettu.

2) Ole yhteydessä kämppävuorovastaavaan (yhteystiedot sivun lopussa) mieluiten sähköpostilla ja kerro ainakin seuraavat tiedot:

 • Minkä vuoron haluat varata.
 • Minkä tahon puolesta varaat kämppää (esim. lippukunta, piirin toimikunta jne.)
 • Mihin tarkoitukseen vuoro varataan (esim. tarpojaryhmän retki, johtajiston suunnitteluviikonloppu jne.)
 • Omat yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköposti)

3) Sovi maksun suuruus kämppävastaavan kanssa

Vuokran suuruus

Vuokran suuruus sovitaan kämppävastaavan kanssa varauksen yhteydessä.

Partiolaisille kämppäviikonlopun (pe-su) vuokra on syyskuusta toukokuuhun pääsääntöisesti 250 euroa. Arkipäivien, kesäviikonloppujen (kesäkuusta elokuuhun) ja erikoisviikonloppujen (esim. juhannus ja uusivuosi) hinta sovitaan erikseen kämppävastaavan kanssa. Myös ei-partiolaisten hinnat sovitaan erikseen.

Huom! Vuokraan sisältyvät normaaliin kämpän käyttämiseen tarvittavat polttopuut (saunominen, takan lämmitys, nuotio nuotiopaikalla). Jos tarvitset polttopuuta muuhun (esimerkiksi kamiinatelttojen lämmitykseen), niin sovithan lisämaksusta kämppävastaavan kanssa tai tuothan ylimääräiset polttopuut itse kämpälle!

Maksaminen

 • Sovi maksun suuruus kämppävastaavan kanssa
 • Lippukuntamme ei lähetä laskua, vaan maksu tulee maksaa oma-aloitteisesti alla olevan ohjeen mukaan:
 • Maksa Vaaran Vaeltajien tilille:
  • Saaja: Partiolippukunta Vaaran Vaeltajat
  • Tilinumero: FI47 1478 3000 1020 17
  • Viestikenttään: LPK/ryhmä, ajankohta, henkilömäärä
 • Huom! Esitä kuitti noutaessasi avainta, maksu täytyy siis maksaa etukäteen

Avaimen noutaminen ja palauttaminen

 • Avaimen voi hakea kämppävastaavalta retkeä edeltävällä viikolla (sovi kämppävastaavan kanssa).
 • Avain noudetaan Espoosta Lintuvaarasta.
 • Avainta noudettaessa on on esitettävä maksukuitti vuokrasta.
 • Avainta noutaessa saat kämppävastaavalta tiivistelmän Vavakan käyttöohjeista. Ohjeet kokonaisuudessaan löydät täältä: Käyttöohjeet
 • Huom! Avain on palautettava kämppävastaavalle viimeistään retken jälkeisenä tiistai-iltana. Palautathan kämppäohjeen samalla.
 • Ilmoitathan mahdollisesti havaitsemistasi puutteista kämppävastaavalle avainta palautettaessa.

Peruutus- ja varausehdot

Varaajan oikeus peruuttaa vuoro

1) Kämppävuoron varaus on sitova ja kämppävastaavan kanssa sovittu kämppämaksu on maksettava vaikka vuoroa ei käyttäisi. Varaaja voi perua vuoron ainoastaan näiden ehtojen kohdan 2 mukaisesti. Vuoroa ei voi perua jättämällä kämppämaksun maksamatta tai vuoron käyttämättä.

2) Vuoron perumisesta on ilmoitettava Vaaran Vaeltajien kämppävastaavalle sähköpostilla. Perutusta vuorosta peritään maksu seuraavasti:

 • Peruutus yli 2 kuukautta ennen vuoron alkua: Ei maksua.
 • Peruutus 2 kuukautta – 14 päivää ennen vuoron alkua: 50 % maksusta.
 • Peruutus alle 14 päivää ennen vuoron alkua: 100 % maksusta.

3) Vaaran Vaeltajat voi vuokrata peruutetun vuoron kolmannelle taholle. Tämä ei vaikuta kohdan 2 mukaisiin maksuihin.

Vaaran Vaeltajien oikeus peruuttaa vuoro

4) Vaaran Vaeltajat voi peruuttaa vuoron, jos kämppämaksua ei ole maksettu ennen vuoron alkua tai avaimen sovittua noutoa. Perutusta vuorosta peritään tällöin jälkikäteen koko kämppävastaavan kanssa sovittu maksu.

5) Vaaran Vaeltajat voi peruuttaa vuoron myös, jos ilmenee, että varausta tehtäessä on annettu väärää tietoa esimerkiksi kämppävuoron todellisesta varaajasta tai varaajan järjestämästä tapahtumasta. Perutusta vuorosta peritään tällöin jälkikäteen koko kämppävastaavan kanssa sovittu maksu.

6) Vaaran Vaeltajilla on oikeus peruuttaa kämppävuoro välittömästi, jos vuoron aikana aiheutetaan häiriöitä tai vaaraa samalla tai naapurikiinteistöillä oleville tai kiinteistölle eikä tilanne suullisesti tai kirjallisesti annetusta huomautuksesta huolimatta korjaudu. Varaajan on tällöin poistuttava kiinteistöltä välittömästi eikä kämppämaksua palauteta.

7) Vaaran Vaeltajat voi peruuttaa vuoron myös ylivoimaisen esteen sattuessa. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan muun muassa kämpällä suoritettava ja kämpän käytön estävä korjaustyö, jota ei voida vahinkoa aiheuttamatta siirtää. Tällaisessa tilanteessa kämppämaksu palautetaan varaajalle. Vaaran Vaeltajat ei kuitenkaan korvaa varaajalle peruutuksesta mahdollisesti aiheutuvaa vahinkoa.

Muut ehdot

8) Varaajan on tutustuttava kämppäohjeisiin ja noudatettava myös muita kämppävastaavan antamia ohjeita. Varaajan on korvattava Vaaran Vaeltajille vahinko, joka aiheutuu ohjeiden vastaisesta toiminnasta.

9) Vaaran Vaeltajat voi periä varaajalta 100 euron sopimussakon, jos kämppää ei ole siivottu kämppäohjeiden mukaisella tavalla. Jos kämpän siivoamisesta aiheutuu Vaaran Vaeltajille yli 100 euron kulut, on varaajan korvattava siivouskulut kokonaisuudessaan.

10) Varaaja on velvollinen korvaamaan vuoron aikana Vavakalle tai sen irtaimistolle aiheutuneet vahingot. Aiheutuneesta vahingosta on ilmoitettava kämppävastaavalle välittömästi.

Kämppävastaavien yhteystiedot

Pyydämme olemaan kämppävastaaviin yhteydessä sähköpostitse, jos mahdollista!

VaVan ryhmät

Elias Eggen
p.  040 8442822

Muiden partiolaisten ja ei-partiolaisten kämppävuorokyselyt

Joni Virtanen
joni.virtanen(a)iki.fi
p. 0400 720 385

Scroll to Top