Uusi kolo 2024

Vaaran Vaeltajat on hankkinut uuden kolon eli kokoustilan osoitteesta Armas Launiksen katu 12. Uusi kolo otetaan käyttöön syksyllä 2024 ja sitä käytetään rinnakkain nykyisen kolon, Vallikolon kanssa.

Kolo on partioslangia ja tarkoittaa kokoustilaa, jossa muun muassa suurin osa ryhmien viikkotoiminnasta tapahtuu.

Sivun lopusta löydät kuvia uudesta kolosta!

Tue Vaaran Vaeltajien toimintaa ja uuden kolon käyttöönottoa!

Uusi kolotila tarvitsee remontointia ja kalustehankintoja, joihin lippukunnalla ei tällä hetkellä ole varaa. Tämän vuoksi käynnistämme pienkeräyksen, johon voivat osallistua kaikki, jotka haluavat tukea Vaaran Vaeltajien nuorisotoimintaa.

Tavoitteena on kerätä pienkeräyksellä lahjoituksia 10 000 euroa. Remontoitavaa ja kalustettavaa kololla on mm. keittiö ja kaksi kokoushuonetta. Lahjoitukset käytetään uuden kolon remontointiin ja kalustamiseen. Tarvittaessa ylimääräiset lahjoitukset käytetään muuhun Vaaran Vaeltajien nuorisotoimintaan.

Lahjoitusten tekeminen

Lahjoitukset maksetaan Vaaran Vaeltajien tilille:
FI47 1478 3000 1020 17.

Kirjoita maksun viestikenttään “Kolo 2024” sekä oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi. 

  • Esimerkki viestistä:
    Kolo 2024 Matti Meikäläinen matti.meikalainen(a)sahkoposti.fi
  • Viestissä ei voi olla @-merkkiä, joten kirjoita se muodossa (a) tai vastaavalla tavalla.

Kaiken suuruiset lahjoitukset ovat tervetulleita! Vähintään 100 euroa (yksityishenkilöt) tai 250 euroa (yritykset ja yhteisöt) lahjoittavat saavat uudelle kololle nimetyn metallilaatan ja kutsun uuden kolon esittelytilaisuuteen syksyllä 2024!

Jos lahjoitat metallilaattaan oikeuttavan summan, niin kirjoita nimesi maksun viestikenttään siinä muodossa, jossa haluat sen metallilaattaan.

Lahjoittaminen on vapaaehtoista. Vaaran Vaeltajien jäsenillä ei ole velvollisuutta lahjoituksen tekemiseen.

Pienkeräyksen tiedot

  • Pienkeräysnumero: RA/2024/154
  • Pienkeräyksen järjestäjä: Partiolippukunta Vaaran Vaeltajat r.y. (Y-tunnus: 2879604-7)
  • Keräysaika on 31.1.-30.4.2024. Jos tavoite 10 000 euroa täyttyy ennen keräysajan loppumista, niin keräys päätetään.
  • Pienkeräyksestä vastaavan yhteystiedot: Pekka Vedenpää, p. 050 341 6527, pekka.vedenpaa@gmail.com
  • Varojen käyttötarkoitus: Partioyhdistyksen joulukuussa 2023 ostaman kokoustilan (Armas Launiksen katu 12 kellari) remontointi ja kalustaminen. Kokoustila tulee nuorisotoiminnan käyttöön.
  • Varojen toissijainen käyttötarkoitus: Partioyhdistyksen nuorisotoiminta.

Kuvia uudesta kolotilasta

Kolotilassa on kaksi kokoushuonetta, keittiö, eteinen ja kaksi vessaa. Alla on tammikuussa 2024 otetut kuvat uudelta kololta.

Sisäänkäynti kololle
Sisäänkäynnin jälkeen ensimmäisenä vastaan tulee eteinen. Pieni kokoushuone näkyy kuvassa taustalla. Pienestä kokoushuoneesta puuttuvat kaikki kalusteet.

Suuressa kokoushuoneessa on tällä hetkellä paljon edelliseltä omistajalta jääneitä pöytiä ja tuoleja, mutta tarkoituksena on pitää pöydistä vain osa ja kalustaa huone paremmin partiotoimintaan sopivaan käyttöön. Tässä kuvassa kokoushuoneesta näky noin kaksi kolmasosaa.

Kolotilan keittiö.

Uudella kololla on kaksi vessaa. Vessat ovat hyvässä kunnossa ovia lukuun ottamatta, joten niitä ei tarvitse remontoida.
Scroll to Top