Uusi kolo 2024

Vaaran Vaeltajat on hankkinut uuden kolon eli kokoustilan osoitteesta Armas Launiksen katu 12. Uusi kolo otetaan käyttöön syksyllä 2024 ja sitä käytetään rinnakkain nykyisen kolon, Vallikolon kanssa.

Kolo on partioslangia ja tarkoittaa kokoustilaa, jossa muun muassa suurin osa ryhmien viikkotoiminnasta tapahtuu.

Sivun lopusta löydät kuvia uudesta kolosta!

Pienkeräys on päättynyt

Vaaran Vaeltajien 31.1.-30.4. käynnissä olleella pienkeräyksellä kerättiin yhteensä 5 741 euroa. Suuret kiitokset kaikille lahjoittaneille! Lahjoitukset käytetään uuden kolon remontointiin ja kalustamiseen. Tarvittaessa ylimääräiset lahjoitukset käytetään muuhun Vaaran Vaeltajien nuorisotoimintaan.

Vähintään 100 euroa (yksityishenkilöt) tai 250 euroa (yritykset ja yhteisöt) lahjoittaneet saavat uudelle kololle nimetyn metallilaatan ja kutsun uuden kolon esittelytilaisuuteen syksyllä 2024! Kutsut esittelytilaisuuteen lähetetään hieman myöhemmin.

Kuvia uudesta kolotilasta

Kolotilassa on kaksi kokoushuonetta, keittiö, eteinen ja kaksi vessaa. Alla on tammikuussa 2024 otetut kuvat uudelta kololta.

Sisäänkäynti kololle
Sisäänkäynnin jälkeen ensimmäisenä vastaan tulee eteinen. Pieni kokoushuone näkyy kuvassa taustalla. Pienestä kokoushuoneesta puuttuvat kaikki kalusteet.

Suuressa kokoushuoneessa on tällä hetkellä paljon edelliseltä omistajalta jääneitä pöytiä ja tuoleja, mutta tarkoituksena on pitää pöydistä vain osa ja kalustaa huone paremmin partiotoimintaan sopivaan käyttöön. Tässä kuvassa kokoushuoneesta näky noin kaksi kolmasosaa.

Kolotilan keittiö.

Uudella kololla on kaksi vessaa. Vessat ovat hyvässä kunnossa ovia lukuun ottamatta, joten niitä ei tarvitse remontoida.
Scroll to Top