Vavalaisille‎ > ‎

Johtajiston yhteydenpito

VaVan johtajilla on yhteydenpitoon monenmoista yhteydenpitovälinettä: löytyy WhatsApp-ryhmiä, Facebook-ryhmiä ja sähköpostilistoja. Alla tarkemmat tiedot!

Johtajien WhatsApp-ryhmät

Tietokone
Vaaran Vaeltajien johtajilla ja apulaisjohtajilla on käytössään kaksi WhatsApp-ryhmää. Liityäksesi ryhmiin, ole yhteydessä Leoon.

VaVa tiedotus

Tiedotukset tulevista retkistä, tapahtumista, deadlineista ym. Ryhmässä ei käydä keskusteluja, jotta tiedotukset varmasti tavoittavat kaikki johtajat. Jos haluat kommentoida jotain tiedotus-ryhmässä tiedotettua, tee se hölinä-ryhmässä!

VaVa hölinä

Vapaata keskustelua mistä tahansa. Jos kännykän piippaaminen alkaa ärsyttää, niin ryhmän voi laittaa mutelle tai siitä poistua.

Johtajien Facebook-ryhmät

Vaaran Vaeltajilla on kaksi pysyvää Facebook-ryhmää ja satunnaisesti väliaikaisia Facebook-ryhmiä erilaisiin projekteihin ym. Kaikkiin ryhmiin ovat tervetulleita kaikki VaVan johtajat ja apulaisjohtajat, liity rohkeasti mukaan!

Vaaran Vaeltajat

Yleinen VaVan johtajien tiedotuskanava kaikessa lippukuntaan ja partioon liittyvässä. Tähän ryhmään lisätään kaikki VaVan johtajat.

Vaaran Vaeltajien Facebook-sivu

Vaaran Vaeltajien julkinen Facebook-sivu, jolla julkaistaan mm. lippukuntaan liittyviä uutisia. Käy tykkäämässä!

Johtajien sähköpostilistat

VaVan sähköpostilistoja käytetään johtajien tiedottamiseen. Tarkempaa tietoa sähköpostilistoille liittymisestä ym. löydät sähköpostilistojen ohjeesta. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Leoon: leo(a)vava.fi

Kun kuulut sähköpostilistalle, voit lähettää muille listalle kuuluville viestin lähettämällä yksinkertaisesti sähköpostia listan osoitteeseen:

vava-johtajisto(a)lista.partio.fi

Koko johtajiston sähköpostilista, jolle kuuluvat kaikki noin viimeisen vuoden aikana aktiiviset johtajat.

Vanhempien sähköpostilista

Lisäksi VaValla on vanhemmille oma sähköpostilista, jolle lähetetään 4-8 uutiskirjettä vuodessa! Myös tälle listalle kannattaa jokaisen johtajan kuulua.