Vavakka‎ > ‎

Ajo-ohjeet ja bussiaikataulut

 Ajo- ja parkkeerausohjeet Vavakalle

Vavakan osoite on Suopursuntie 11, Espoo.

Hyväkuntoista hiekkatietä pitkin pääsee noin 100 metrin päähän kämpästä, jossa on "Suopursuntie 11" -kyltti. Kyltin osoittamaan suuntaan lähtee hieman huonokuntoisempi tie, jota pitkin pääsee ajamaan aivan Vavakan viereen. Talvisin tätä 100 metrin pätkää ei kuitenkaan aurata, joten lumen ollessa maassa auto on jätettävä kyltin kohdalle tai hiekkatien varteen.

Suopursuntie 11

Hyväkuntoisen hiekkatien ja Vavakan välissä on kahden mökin tontit. Ethän siis tuki tätä tienpätkää, vaan ajathan autosi Vavakalle asti eli kuvassa näkyvän portin toiselle puolelle!

Vavakan portti

Vavakan pihaan mahtuu - parkkeeraustaidoista riippuen - ainakin neljä autoa. Vavakalle johtavaa tienpätkää ei kuitenkaan aurata talvisin, joten lumen ollessa maassa ei tontille pääse ajamaan.

Ohjeet bussilla saavuttaessa

Kämpälle ja kämpältä pois pääsee Espoon sisäisillä busseilla 238 ja 238K, jotka lähtevät Leppävaaran Sellolta. Katso tarkemmat aikataulut Reittioppaasta!

Kämpälle saavuttaessa lähin pysäkki on Suolaaksontie (E6909) ja poistuttaessa Suolaaksontie (E6910). Pysäkit ovat noin 1,3 kilometrin päässä kämpältä. Pysäkiltä kämpälle johtaa hyväkuntoinen hiekkatie (viimeiset 100 metriä hieman huonokuntoisempi tie).

Pysäkkien ja kämpän sijainnin näet myös oheisesta kartasta!

Bussiohje Vavakalle