Partioon!‎ > ‎

Alle 15-vuotiaat

Partioon
Liity partioon!

Lippukuntamme toimintaan pääsevät mukaan yli 7-vuotiaat tytöt ja pojat.

Alle 10-vuotiaat aloittavat partion pääsääntöisesti syksyllä, muun ikäisiä mahtuu mukaan yleensä ympäri vuoden. Liittymistä kannattaa kuitenkin tiedustella vuodenajasta riippumatta, nuoremmatkin mahtuvat usein mukaan, ja aloittamisen syksyllä voi sopia jo etukäteen.

Partioon ja lippukuntaamme liittyminen on helppoa:

1) Valitse ryhmistä se, johon mieluiten liittyisit (jos kokoontumispäivällä on väliä)

2) Ota yhteys jäsenvastaavaamme Jutta Laurikaiseen vava.jasenvastaava(a)gmail.com tai 040 410 6675 ja kerro että haluaisit liittyä partioon

3) Täytä alle 18-vuotiaiden liittymiskaavake (pdf) ja palauta se jäsenvastaavallemme tai oman ryhmän johtajalle

4) Tervetuloa partioon! Saat lisätietoa partiotoiminnasta ryhmäsi johtajalta!

Usein Kysyttyjä Kysymyksiä

Usein Kysytyistä Kysymyksistä löydät mm. partioon liittymisestä, toiminnasta, partion ikäkausista, maksuista ynnä muusta partioon liittyvästä usein kysyttyjä kysymyksiä.

Sudenpentuja
Mitä partiossa tehdään?

7-14-vuotiaat lippukuntalaisemme kuuluvat ryhmään, joka kokoontuu kerran viikossa. Kokouksissa opitaan partiotaitoja, saadaan uusia kavereita, leikitään ja pidetään hauskaa. Ohjelma on räätälöity kunkin ikäkauden mukaiseksi.

Viikottaisen toiminnan lisäksi ryhmät tekevät yleensä kaksi viikonloppuretkeä vuodessa, yhden keväällä ja yhden syksyllä. Usein viikonloppuretki tehdään lippukuntamme kämpälle, mutta toisinaan ryhmät haluavat mennä telttailemaan. Innokkaimmat ryhmät saattavat tehdä kaksikin viikonloppuretkeä puolessa vuodessa.

Ryhmien oman toiminnan lisäksi partiossa on paljon myös isompia tapahtumia. Partiotaitokilpailuja ovat esimerkiksi syksyisin järjestettävät Pinkki (sudenpennuille) ja Espoon Punanen (seikkailijoille ja sitä vanhemmille). Vuoden tärkein ja paras tapahtuma on kesäleiri. Muita lippukunnan yhteisiä tapahtumia ovat muun muassa talviretki, Tarkkailijat-retki ja Riihitys.

Lippukuntamme jokavuotisista tapahtumista voit lukea lisää täältä. Tulevien tapahtumien aikataulun löydät tapahtumakalenterista, jossa ei kuitenkaan ole ryhmien omia tapahtumia.

Lippukunta

Trangia
Lippukuntamme Vaaran Vaeltajat toimii Espoossa, Leppävaaran ja Lintuvaaran alueella. Mukaan toimintaan voi toki tulla muualtakin, lippukuntalaisiamme asuu Leppävaaran ja Lintuvaaran lisäksi mm. Perkkaalla, Laajalahdessa, Laaksolahdessa, Otaniemessä, Niipperissä, Helsingissä, Vantaalla ja Turussa.

Viikottainen toimintamme tapahtuu koloilla, jotka sijaitsevat Vallikalliossa ja Säterissä. Kämppämme sijaitsee Espoon Siikajärvellä.

Lue lisää lippukunnastamme!

Vanhemmille

Myös partiolaisten vanhemmat ovat tervetulleita mukaan toimintaan! Meillä on paljon tapahtumia, joihin voi osallistua, vaikka ei olisikaan jäsen. Lippukunnan toimintaa voi edistää mm. VaVa Tuen kautta. Partiolaisten vanhemmat ovat myös tervetulleita mukaan lippukunnan toimintaan, lue lisää täältä!

Helppo tapa saada ajankohtaista tietoa on tykätä Vaaran Vaeltajien Facebook-sivusta ja liittyä vanhempien sähköpostilistalle. Vanhempia informoidaan tapahtumista toki muutenkin, yleensä lapselle annetaan kokouksessa infolappu kotiin vietäväksi.

Tietoa VaVasta ja partiosta

Lue lisää partiosta ja lippukunnastamme.

Ajankohtaista tietoa lippukuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta sekä Facebook-sivultamme!