Synttärijuhla ja Juhlagaala lauantaina 28.10.

Vaaran Vaeltajien 60-vuotisjuhlavuosi huipentuu Juhlalauantaina 28.10., jolloin pidetään aamupäivällä Synttärijuhla koko lippukunnalle ja lippukuntalaisten perheille sekä illalla Juhlagaala VaVan johtajille ja muille partiolaisille.

Synttärijuhla

Synttärijuhla koko lippukunnalle klo 10-13

Synttärijuhlaan osallistuu koko lippukunta ja tervetulleita ovat myös lippukuntalaisten kaverit ja vanhemmat. Synttärijuhla on osallistujilleen maksuton! Ilmoittauduthan kuitenkin Synttärijuhlaan tällä lomakkeella, tarkemmat ohjeet alla.

Tarkempaa tietoa Synttärijuhlasta löydät lokakuussa ilmoittautuneilel lähetetystä viestistä.

Synttärijuhlan aika, paikka ja ohjelma

Synttärijuhla pidetään lauantaina 28.10. klo 10.15-13 Leppävaaran kirkolla. Pukukoodina Synttärijuhlassa on partiolaisille partiopaita ja -huivi sekä muille vapaa säänmukainen pukeutuminen. 

Saavuthan paikalle ajoissa eli klo 10.15, jotta pikakilpailu saadaan aloitettua ajallaan! 

Ohjelmassa on pikakilpailu, yhteisjuhla sekä kakkua ja kahvittelua. Synttärijuhlan tarkemman aikataulun ja muut ohjeet löydät lokakuussa ilmoittautuneille lähetetystä viestistä (pdf).

Ilmoittautuminen Synttärijuhlaan

Synttärijuhlan virallinen ilmoittautuminen on päättynyt 12.10., mutta kakkua on varattu riittävästi ja voit ilmoittautua vielä tämän linkin kautta: https://goo.gl/a4Yu6W

Ilmoittautuminen Synttärijuhlaan on maksuton. Tervetulleita ovat vavalaiset perheineen ja kavereineen! Samalla ilmolomakkeella voi ilmoittaa koko perheen.

Synttärijuhlan järjestäjien yhteystiedot

Synttärijuhlan järjestelysihteeri Nora Simanainen nora(a)vava.fi


Juhlagaala

Juhlagaala johtajistolle ja muille partiolaisille klo 17-23

Juhlagaala on juhla VaVan johtajistolle (sisältäen Yksisarviset, Terminaattoriponit ja Puolukat) ja muille yli 13-vuotiaille partiolaisille. Tervetulleita ovat myös vavalaisten avecit, kaverit ja vanhemmat. Juhlagaala on osallistujilleen maksullinen.

Juhlagaalan ilmoittautuminen on jo päättynyt, juhlaan on tulossa 94 henkilöä!

Juhlagaalan aika, paikka ja ohjelma

Juhlagaala pidetään Espoon Tallilla (Finnoontie 3, Espoo) lauantaina 28.10. klo 17-23. Virallinen osuus päättyy noin klo 21, jonka jälkeen voi jäädä paikalle juhlistamaan 60-vuotiasta VaVaa. Täysi-ikäiset johtajat voivat siirtyä jatkoille klo 23 alkaen.

Juhlagaalassa tarjoillaan kolmen ruokalajin buffet-illallinen virvokkeineen. Juhlagaalassa ei ole alkoholitarjoilua. Ruokalajien ohessa on huikeaa ohjelmaa ja päivällisen jälkeen vapaamuotoista 60-vuotiaan VaVan juhlistamista. Puheiden pitäminen ja kunnianosoitusten antaminen 60-vuotiaalle lippukunnalle on mahdollista.

Juhlagaalaan tai juhlagaalasta pois ei ole järjestettyjä kuljetuksia.

Juhlagaalassa pukukoodina on tumma puku tai partioasu sekä partiolaisilla partiohuivi. Myös ansiomerkit voi pukea päälle.

Ilmoittautuneille on lähetetty lokakuussa sähköpostitse tarkempaa tietoa Juhlagaalasta! Voit kysellä tarkempia tietoja myös Soile Bäckströmiltä: soile(a)vava.fi 

Juhlagaalan järjestäjien yhteystiedot

Juhlagaalan järjestelysihteeri: Soile Bäckström, soile(a)vava.fi